Phone
Menu
 

Actualitat

 
 
 

Construcció sostenible d'edificis i oficines

 

29 de juliol de 2022

 
 
 

A Iberperfil apostem per un disseny sostenible d'edificis d'oficines en un futur pròxim, per una arquitectura a mida per a les persones i per a la seva comoditat, amb una eficiència energètica més gran i amb una construcció acurada amb el medi ambient.

És crucial que les ciutats i els centres empresarials del futur assegurin un benestar, no només els seus usuaris, sinó les generacions futures. A Iberperfil volem col·laborar amb aquesta construcció sostenible, des de la fabricació de les nostres mampares -utilitzant cada cop més energies netes-, passant per la logística i el muntatge.

 
 

Hem de projectar aquestes idees noves perquè els espais d'oficines contribueixin al disseny d'edificis més verds.

 
 
 

A la nostra empresa estem creant un departament per alinear-nos amb totes les noves tendències i amb totes aquestes noves maneres de construir que ajuden a minimitzar l'impacte sobre el medi ambient. El nostre nou departament ha de projectar aquestes noves idees perquè els espais d'oficines, i gràcies a les nostres mampares i divisòries, a part de millorar-ne la funcionalitat, el confort i el benestar, contribueixin al disseny d'edificis més "verds", maximitzant els beneficis per a la salut general de les persones i del planeta.

A Iberperfil volem deixar una empremta ambiental mínima i treballem des d'ara mateix per fabricar tots els nostres productes (mampares d'oficina, taquilles, cabines fenòliques, etc.) d'acord amb la nova política mediambiental de la nostra organització.

 

 
Totes les notícies
 
 
 
 

 

Avís de cookies