Phone
Menu
Iberperfil
 

Disseny i fabricació de mampares d'oficina

 
 
 

Impulsant la creació d'espais interiors des de l'any 1982

 

Experts en el disseny i en la fabricació de mampares d'oficina.

Hem recorregut un llarg camí des de l'any 1982, quan el nostre fundador, Josep Buitrago Cantero, va iniciar la seva trajectòria en un taller especialitzat en la fabricació de mampares divisòries d'alumini, ubicat al carrer del Consell de Cent, al cor de Barcelona.

Som una empresa de caràcter familiar on els fills d'en Josep, en Marc Buitrago i en Raúl Buitrago, han seguit amb aquest compromís de treball i desenvolupament empresarial iniciat pel seu pare.

Des d'aleshores, les nostres dimensions han canviat, però una idea roman inalterable: els nostres clients són al centre de tot el que fem.

Estem compromesos a oferir les millors mampares divisorias d'oficina en el mercat, buscant contínuament nous productes i maneres de millorar, mentre mantenim un compromís amb el desenvolupament sostenible.

 
 
 
 

Creixement sostenible

 
 
 

Iberperfil, una empresa amb història i projecció

 

Actualment ens trobem al Polígon Industrial Nord-est, al Carrer Torre Bovera, 21-41, de Sant Andreu de la Barca Barcelona, on hem pogut desenvolupar totes les nostres àrees d'actuació, ja siguin les referents a l'atenció del client com les referents a l'àmbit productiu i logístic. A Iberperfil ens enfoquem per oferir-te una atenció i un servei global òptim.

Els treballadors d'Iberperfil compartim una visió comuna sobre el valor de la sostenibilitat: volem que els nostres proveïdors i les comunitats en què operem creixin amb nosaltres.

 
 
 

Suport i assistència global

 
 
 

Un model de negoci orientat al client

 

A Iberperfil donem suport als nostres clients i els oferim un valor afegit, amb investigació i innovació, desenvolupament de productes i assistència tècnica durant tot el cicle de vida del producte.

La nostra missió és oferir les mampares divisòries d'oficina i complements que ens demanen els nostres clients, amb uns preus competitius i estrictes amb les dates de lliurament per no alterar els projectes en marxa. És per això que a Iberperfil reunim en una única companyia els elements essencials per a la fabricació de particions d'espais i mampares d'oficina –disseny, fabricació, logística i distribució– mitjançant un model amb tres pilars clau: flexibilitat, integració i sostenibilitat.

 
. Iberperfil
 

Lideratge tecnològic en la fabricació de mampares

 

A Iberperfil som pioners en el disseny i fabricació de mampares d'oficina i divisòries, funcionals i d'alta qualitat.

 
. Iberperfil
 

Relacions sòlides amb els nostres clients

 

A Iberperfil fomentem una estreta col·laboració amb els nostres clients aconseguint l'objectiu de complir les seves expectatives.

 
. Iberperfil
 

La nostra cultura i valors corporatius

 

La cultura i els valors corporatius d'Iberperfil són importants per atraure clients i, alhora, formar els millors professionals.

 
 
 
 
 

 

Avís de cookies