Iberperfil
 

 
 
 

Impulsant la creació d'espais des de l'any 1982

 

Experts en el disseny i en la fabricació de mampares d'oficina.

Hem recorregut un llarg camí des de l'any 1982, quan el nostre fundador, Josep Buitrago Cantero, va iniciar la seva marxa en un taller especialitzat en la fabricació de divisòries d'alumini, ubicat al carrer Consell de Cent núm. 217 al cor de Barcelona.

Som una empresa de caràcter familiar on els progenitors, Marc Buitrago i Raúl Buitrago, han seguit amb aquest compromís de treball i desenvolupament empresarial iniciat pel seu pare.

Des d'aleshores, les nostres dimensions han canviat, però una idea roman inalterable: els nostres clients són al centre de tot el que fem.

Amb el compromís de donar un millor servei als nostres clients, seguim apostant per nous productes i per un desenvolupament industrial sostenible.

 
 
 
 

Un model de negoci familiar

 
 
 

Iberperfil, una empresa amb història i projecció

 

Actualment ens trobem al Polígon Industrial Nord-Est, al Carrer Torre Bovera, 21-41, de Sant Andreu de la Barca, on hem pogut desenvolupar totes les nostres àrees d'actuació, ja siguin les referents a l'atenció del client com les referents a l'àmbit productiu i logístic. A Iberperfil ens enfoquem per oferir-te una atenció i un servei global òptim.

Els treballadors d'Iberperfil compartim una visió comuna sobre el valor de la sostenibilitat: volem que els nostres proveïdors i les comunitats en què operem creixin amb nosaltres.

 
 
 

Un negoci global

 
 
 

Un model de negoci orientat al client

 

Donem suport als nostres clients amb recerca i innovació, desenvolupament de productes i assistència tècnica durant tot el cicle de vida del producte.

 
. Iberperfil
 

Lideratge tecnològic en la fabricació de mampares

 

Kind of Blue is mostly characterized by a notion of spontaneity, which gives the record its unique beauty, when arriving at the studio.

 
. Iberperfil
 

Relacions sòlides amb els nostres clients

 

En Iberperfil fomentamos una estrecha colaboración con los clientes con la finalidad de cumplir con sus espectativas.

 
. Iberperfil
 

Fabricació especialitzada i sostenible

 

La cultura i els valors corporatius d'Iberperfil són importants per atreure clients i per formar els millors professionals.