Disseny per al teu espai de treball

 

Fabricant mampares des de 1982.

 
More
 
 

Disseny i fabricació de mampares d’oficina

 

Experts en la gestió d'espais interiors.

Un espai de treball optimitzat és aquell que estimula la modernitat i la creativitat. Les nostres mampares i complements neixen del compromís amb la sostenibilitat i amb l'arquitectura més moderna i eficient. A Iberperfil volem oferir espais on créixer, personalment i professionalment.

Dissenyem i fabriquem mampares divisòries des de l'any 1982, i treballem per afrontar projectes amb la seguretat que ens dóna la nostra experiència i el nostre compromís amb tots els nostres clients.

Més informació
 
 
 
 

Disseny sostenible

 
 
 

Iberperfil es recolza en el disseny sostenible des dels seus inicis, basant-se en un estricte control de qualitat per garantir que no s'utilitzin substàncies nocives.

 
Més informació
 
 
 
 

Productes

 
 
 

Descobreix la nostra àmplia gama de productes

 

A Iberperfil dissenyem i fabriquem mampares i d'altres complements amb la finalitat de millorar el teu espai de treball. La qualitat de tots els nostres productes són el reflex de l'experiència i de l'aposta per una tecnologia moderna i sostenible.

 
 
Tots els productes
 
 
 
 

Projectes

 
 
 

Els nostres principals projectes i obres

 

Cada obra i cada projecte, forma part d'un procés d'anàlisi i d'investigació per tal que el nostre equip de professionals (dissenyadors, fabricants i instal·ladors) assoleixin amb èxit les necessitats dels nostres clients.

 
 
 

Actualitat

 
 
 

Totes les novetats d'Iberperfil i del sector