Phone
Menu
 

Actualitat

 
 
 

El moment per ampliar la teva oficina és ara

 

16 de desembre de 2021

 
 
 

El contacte social, aquesta necessitat humana que tant apreciem, s'ha vist alterada pel Covid, on menys contacte significa més seguretat. Tot i que el contacte social ha minvat a curta distància, hem d'evitar que s'extingeixi del tot. En cas contrari, seria una pena perdre una qualitat tan vital.

Anar a treballar és un luxe, però encara ho és més si, en arribar a l'oficina, pots veure els teus companys i passar-hi el dia, encara que sigui amb mascareta o amb gel hidroalcohòlic enganxat al llàpis.

Una altra opció molt vàlida a l'hora de reincorporar-se a la feina i evitar tota mena de riscos és augmentar la distància física entre treballadors amb una ampliació de l'espai de treball recolzat per l'ús de mampares d'oficina.

Gràcies a la simbiosi dels nostres departaments de disseny i producció, a Iberperfil disposem de mampares que s'adapten a allò que cada empresa necessita per aconseguir aquesta obertura de l'espai. Un salt a un espai de treball més ampli sumat al correcte ús de les mampares divisòries dóna com a resultat unes oficines impecables i sense cap mena de risc per als treballadors.

Aquesta tendència està en auge, ja que gairebé un 50% de les mudances d'oficines a Madrid i un 60% de les realitzades a Barcelona busquen ampliar la superfície d'oficines ocupada. Així que, davant i malgrat el Covid, les empreses decideixen engrandir les seves oficines a la recerca de més espai, menys risc i més confort.

 

 
Totes les notícies
 
 
 
 

 

Avís de cookies