Phone
Menu
 

Actualitat

 
 
 

Quins últims 18 mesos que hem tingut!

 

27 d'octubre de 2021

 
 
 

Durant la pandèmia i, gràcies als nostres treballadors, hem aprofitat per fer grans avenços en el nostre viatge cap a la sostenibilitat en els processos de fabricació de mampares d'oficina. Ara sí que, sense mirar més cap enrere, hem adquirit un compromís que només ens pot guiar cap a un món d'oportunitats.

La Mònica és la cap de gestió de la sostenibilitat d'Iberperfil, essent un motor en les iniciatives per desenvolupar l'estratègia de sostenibilitat de l'empresa.

Amb un gran compromís dels nostres treballadors i amb el suport de tots els equips directius d'Iberperfil, hem establert no només una estratègia de sostenibilitat en els processos productius de mampares d'oficina, sinó també una direcció clara cap a una estratègia empresarial global més sostenible. "Amb objectius i activitats fixats tant en l'àmbit de disseny i R+D com de fabricació, la sostenibilitat s'ha integrat més àmpliament en el nostre treball diari", revela la Mònica.

La creixent sensibilització envers la sostenibilitat, va fer evident la necessitat d'adquirir un coneixement i una comprensió més profunds de la nostra posició actual en el sector de la fabricació de mampares d'oficina, cabines fenòliques i taquilles. Aquesta evidència ens ha permès concentrar-nos en les àrees on la implementació de nous canvis tindrien un impacte més rellevant. Com a conseqüència, durant els últims 18 mesos s'ha treballat per, entre d'altres: analitzar processos de fabricació; analitzar i documentar els cicles de vida de les nostres mampares d'oficina; minimitzar l'impacte logístic de la nostra activitat; i, no menys important, estimular al nostre equip -des del departament de disseny fins al muntatge final d'una mampara-, per l'adquisició d'una base de coneixements rellevants per a la contribució i millora d'una societat afectada per una sobre abús d'emissions i consum de recursos.

La Mònica ens explica que "els coneixements que hem acumulat durant aquests mesos són increïblement valuosos per a nosaltres. Ara som encara més capaços de fabricar mampares d'oficina d'alta qualitat amb una eficiència més alta. I ha estat possible gràcies al fet que les nostres propostes en sostenibilitat s'han convertit en fets. Per exemple, en la producció i fabricació de les nostres mampares s'han utilitzat un 20% menys de recursos energètics. A més, hem començat a formar el nostre equip sobre el concepte de disseny i vida circular de les nostres mampares d'oficina. Ara existeix una comprensió real de les oportunitats de reutilització dels nostres productes".

Des d'Iberperfil creiem que els reptes dels anys vinents giraran al voltant del desenvolupament tecnològic i del transport ecològic. També creiem que l'accés a les matèries primeres i als components necessaris per a la fabricació de les nostres mampares d'oficina han de ser produïts de manera responsable i, no podem deixar de banda, desenvolupar tècniques i tecnologies de reciclatge pels nostres productes.

També volem introduir la sostenibilitat en tota la cadena de valor i ajudar i assessorar els nostres distribuïdors, als arquitectes, enginyeries, constructores, interioristes... Volem ajudar a absolutament tots els nostres clients, oferint-los opcions sostenibles gràcies a les mampares d'oficina i complements d'Iberperfil. Tenim ganes de conèixer-te i explicar-te els beneficis de les nostres mampares per al teu espai de treball o per l'espai que dissenyeu per als vostres clients.

Volem parlar amb els nostres distribuïdors per explicar-los les grans expectatives de sostenibilitat i poder col·laborar i desenvolupar projectes junts.

Aquests últims 18 mesos han estat durs, diferents però en part, esperançadors. Hi ha moltes oportunitats, i les aprofitarem junts!

 
Totes les notícies
 
 
 
 

 

Avís de cookies