Phone
Menu
 

Actualitat

 
 
 

Iberperfil aposta per les tendències d'aquest 2021 en disseny d'espais de treball

 

2 de juny de 2021

 
 
 

El súmmum de la productivitat laboral resideix en estar a gust amb l'ambient i la infraestructura del lloc de treball. Per a això, hi ha tendències en interiorisme que s'han desenvolupat per aconseguir una perfecta unió entre disseny i confort.


Atès que la transparència és un concepte que ha anat guanyant valor fins a esdevenir fonamental, cada vegada són més les empreses que opten per usar mampares en lloc de parets. Entenem la transparència com la capacitat d'evitar l'ambigüitat, però això no és sinònim de renunciar a la privacitat. Aquest canvi millora la percepció, tant la dels empleats com la dels visitants. Per a això hem dissenyat les nostres mampares Elegance Forma, amb acabats arestats per crear un ambient modern i subtil en l'entorn de treball.


A més d'aportar confiança també ofereix llum natural a les estades de l'oficina i les aïlla acústicament. Un espai ben il·luminat amb llum natural disminueix la sensació de cansament, de manera que apostar per mampares o panells integrats és una bona solució per aconseguir un ambient de continuïtat, distès i harmònic.


El resultat de totes aquestes decisions converteixen a una empresa en un lloc més saludable, sostenible i inspirador.

 
Totes les notícies
 
 
 
 

 

Avís de cookies