Phone
Menu
 

Actualitat

 
 
 

Iberperfil manté preus tot i l'important increment en els costos de la matèria primera dels últims mesos

 

15 d'abril de 2021

 
 
 

Els responsables de Iberperfil, empresa de disseny i fabricació de mampares per oficines de Sant Andreu de la Barca (Barcelona), han decidit mantenir el preu dels seus productes, tot i l'important increment dels costos de producció derivats de les oscil·lacions a l'alça del preu de la matèria primera a nivell internacional.

La preocupació generada en els mercats internacionals per les retallades en el subministrament del principal país consumidor i productor d'alumini, la Xina, han estat claus per entendre l'increment dels dos últims mesos del preu de l'alumini. El contracte d'alumini d'abril més negociat a la Borsa de Futurs de Xangai va pujar fins a un 4,2% la tona, situant-se prop del seu nivell més alt des d'agost de 2011. A diferència del que passa habitualment, el preu de la matèria prima ha vist com s'han produït fins a quatre variacions a l'alça en els dos últims mesos. No obstant això, conscients de el moment econòmic que viu el nostre país i una gran part de les seves empreses amb enormes dificultats econòmiques derivades de la pandèmia de la Covid19, Iberperfil ha decidit no repercutir aquest increment del preu, en els seus productes.

Aquesta situació de l'increment del preu de l'alumini en origen es pot veure agreujada també pel col·lapse mundial de el tràfic de mercaderies entre Orient i Europa per l'incident al Canal de Suez i les conseqüències que s'han derivat en la logística internacional.

 

 
Totes les notícies
 
 
 
 

 

Avís de cookies