Phone
Menu
 

Actualitat

 
 
 

Les cabines fenòliques, la millor solució per a espais sanitaris i zones humides

 

30 de març de 2023

 
 
 

Si no saps què són exactament les cabines fenòliques, t'ho expliquem aquí, i descobriràs per què són la millor solució per a cert tipus de zones, en particular per als espais humits i sanitaris. Les cabines fenòliques consisteixen en un sistema de mampares divisòries fabricades amb taulers compactes de resina fenòlica les característiques dels quals, com la duresa i la repulsió a la humitat, fan que siguin la millor solució per a vestuaris, dutxes, lavabos o entorns sanitaris. Les podem trobar des de petits despatxos professionals i negocis fins a grans centres comercials, esportius i escolars, a aeroports o hospitals.

Les cabines fenòliques d'Iberperfil compten amb múltiples avantatges. D'una banda, hi ha la instal·lació, que es realitza a través d'un sistema de muntatge en sec ràpid i senzill, sense necessitat d'obres costoses. I gràcies a aquest sistema, el fàcil desmuntatge també permetrà aprofitar les mateixes cabines en cas de presentar-se un canvi d'ubicació, una reforma o una ampliació dels espais.

D'altra banda, cal destacar-ne la fàcil neteja i manteniment. En aquest tipus de zones humides cal tenir en compte que mantenir una bona higiene del lloc és fonamental i prioritari. Els panells de les cabines fenòliques estan fets d'un material hidròfug, que repel·leix l'aigua i la humitat, i que és poc porós, cosa que facilita molt la neteja i així es pot mantenir una bona higiene antibacteriana.

A més, l'alta duresa i resistència dels panells fa que, amb un ús continuat, aquests perdurin en el temps en condicions òptimes i, per tant, les cabines requereixin molt poc manteniment. Cal afegir que alguns dels seus components, com les frontisses o les potes regulables en alçada, són d'acer inoxidable.

Finalment, un altre aspecte a destacar, i no menys important, és la gran versatilitat que tenen pel que fa al disseny i la decoració. Per als taulers hi ha una àmplia gamma de colors on triar, amb la possibilitat de crear diferents combinacions. Això permet poder donar curs a la creativitat a l'hora de crear ambients estèticament molt interessants.

 
Totes les notícies
 
 
 
 

 

Avís de cookies